Escola d'Equitació

ESCOLA 22-23

INSCRIPCIONS TEMPORADA 2023 /24

  INSCRIPCIÓ 

OFERTA SETEMBRE :  

 

 

Al Club Hípic Equiesport volem que tots els nostres alumnes avancin cada vegada més en l’equitació amb l’objectiu de que tinguin un alt nivell i tothom que vulgui, pugui arribar a competir en la modalitat que més li agradi.

Si estas buscant activitats d’equitació per a nens, visita la pàgina de Mini Ponis i Equitació amb Ponis.

Pots consultar els preus i fer la inscripció a l’apartat de Inscripció i Tarifes. Si vols més informació o tens alguna pregunta, contacta amb nosaltres mitjançant qualsevol via.

Aquestes són les diferents modalitats que podràs practicar:

Equitació de base

L’equitació de base és per on s’ha de començar quan t’introdueixes en la hípica. És una fase necessaria per la que tots els genets han de passar les primeres setmanes o mesos d’haver començat a muntar a cavall.

En l’equitació de base es treballen aspectes importants com l’equilibri, el control del cavall, la seguretat o la confiança. A mesura que es va progressant es van proposant exercicis d’introducció a modalitats més avançades com la doma clàssica o el salt d’obstacles.

Per als nens més petits, de fins a 6 anys, és recomenable que aquesta equitació de iniciació es faci mitjançant l’escola de Mini Ponis. A més, pels majors de 6 anys que tot i així vulguin muntar un poni, també tenim disponible l’Equitació amb Ponis.

Equitació amb família

Per a totes les famílies que vulguin venir a muntar amb els seus fills, al Club Hípic Equiesport hi ha l’opció de prendre classes conjuntes amb tots els membres de la família que en tinguin ganes.

Mentre els pares van a cavall, els nens podràn disfrutar, depenent de la edat, d’equitació en poni o en cavall. Aquesta activitat es farà els diumenges capvespre.

Doma clàssica

La doma clàssica és una disciplina que busca l’entrenament del cavall mitjançant exercicis i figures mantenint l’harmonia, l’equilibri i la regularitat. Es treballa l’elasticitat, l’agilitat i la flexibilitat del cavall per tal d’aconseguir coordinació i sincronia entre cavall i genet.

Salt d'obstacles

El salt d’obstacles és una modalitat on a galop es passen diferents obstacles que el cavall ha de saltar intentant no obtenir cap punt de penalització. Existeixen diferents tipus d’obstacles que es poden combinar de moltes maneres a més de pujar l’alçada per tal d’anar pujant el nivell de dificultat.

Doma menorquina

La doma menorquina es caracteritza pel fet que es controla al cavall amb una sola mà, es monta amb una sella menorquina que és bastant diferent a les selles habituals i sobretot pel bot, un exercici on es demana al cavall que s’aixequi a dues potes.

Aquest tipus de doma és coneguda ja que és la forma com es monta a totes les festes de poble de Menorca.

Volteig

El volteig és una disciplina bastant diferent a la resta. La major diferència és que aquí el cavall no és controlat pels voltejadors, sinó que és l’entrenador qui agafa el cavall amb una corda llarga i el fa girar en cercles al voltant seu. Els voltejadors van pujant al cavall, que va equipat amb unes anses i una manta on pujar-se. L’objectiu és fer diferents figures i exercicis gimnàstics a sobre del cavall, tant de forma individual com en grup. Es tracta d’una espècie de gimnàsia rítmica a sobre del cavall.

Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A VOLTEIG   i ens posarem en contacte per confirmar las clases sol.licitades

Autorizacio d’imatges

Horseball

El horseball és un modalitat eqüestre que es juga amb una pilota rodejada de anses per tal de poder-la agafar del terra des de sobre del cavall. Es considera una mescla de bàsquet, rugby i polo ja que per equips s’han d’anar passant la pilota fins a tirar-la a una cistella, podent fer contacte físic per tal de robar la pilota a l’adversari.

Pots consultar els preus i fer la inscripció a l’apartat de Inscripció i Tarifes. Si vols més informació o tens alguna pregunta, contacta amb nosaltres mitjançant qualsevol via.